Even voorstellen 😉

Droom-Durf-Doe-Katrín-in-groene-jurk-zit-met-rode-Kat-bij-de-rijstvelden-in-Ubud-op-Bali-
Droom-Durf-Doe-Roy-en-Katrín-in-tuk-tuk-Thailand.
Droom Durf Doe - Katrín en Roy op de scooter

Katrín Gudmundsson

In 1972 geboren en getogen in Amsterdam, met de IJslandse nationaliteit. Ik ben trotse moeder van een volwassen zoon en dochter. In 2009, na een samenzijn van 21 jaar, ontstond er een nieuwe fase. Met vallen en opstaan, kwam ik weer terug bij mijn kern.

De kernwaarden die mij beschrijven en tegelijkertijd mijn kompas in het leven vormen zijn: Liefde, Compassie, Dankbaarheid, Vindingrijk, Vrolijk, Avontuurlijk, (Veer)kracht, Echtheid en alles zoveel mogelijk met een knipoog en een lach. 

In 2018 heb ik Roy ontmoet: ‘It happened at Happn’.
Nog geen anderhalf jaar later onderzoeken Roy en ik een prachtige gezamenlijke droom. Wat een avontuur!

Ik ben een hulpverlener in hart en nieren, lang geleden heb ik mijn diploma behaald aan de Sociale Academie, vele trainingen en opleidingen sindsdien. Leergierig en nieuwsgierigheid passen ook wel bij mij 😉

In de afgelopen 30 jaar heb ik met veel plezier en gedrevenheid gewerkt in onderwijs- en hulpverleningsinstellingen. Vele jongeren, gezinnen, ouders en organisaties heb ik mogen begeleiden, adviseren en trainen. Ik heb veel geleerd van mijn ervaringen, ook als vrijwilliger bij onder andere Vluchtelingenwerk, Thuisschoolmaatje en de SOS Telefonische Hulpdienst (voor mensen in psychische nood).

In 2018 heb ik de jaaropleiding ‘365 Dagen Succesvol‘ afgerond. Ik heb daar veel geleerd over persoonlijke groei, over dromen en verlangens, over relaties en bovenal de relatie met jezelf. Inspirerend!

In 2019 heb ik, deels op Bali, de Colour Comfort opleiding gevolgd. Sindsdien maak ik in de coaching gebruik van de kracht van kleur voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een unieke coachingsmethode gebaseerd op de kleurenpsychologie. Kleuren, magisch mooi!

Sinds januari 2020 schrijf ik wekelijks een column over mijn ervaringen met jongeren. De reacties zijn hartverwarmend. Ik ben dankbaar dat ik zoveel mensen met mijn columns inspireer.
Eind 2020 komt er nog een droom uit… In boekvorm: ‘De Juf die geen Juf is‘, waarin alle columns (en meer) gebundeld zijn, heel spannend!

Be a rainbow in somebody’s cloud                         —  Maya Angelou

Mijn drive en passie is om mensen, jong of oud, te inspireren om met meer compassie naar zichzelf en de ander te kijken. Door te luisteren, zonder oordeel, door samen te kijken naar de mogelijkheden en bovenal het contact te herstellen of versterken met je kern. Op koers en in beweging. Jouw kern is jouw kompas naar een lichter en leuker leven.

Roy Schuuring

Ondernemend, open, empathisch. Vader, partner én mezelf. Oog voor de balans tussen werk en privé, waarbij ik privé altijd voorop heb gesteld. In 1964 geboren en getogen in Amsterdam en vader van twee fantastische,  inmiddels volwassen zonen.

Opgeleid tot CIOS sportleider maar nooit een volledige boterham in de sport verdiend. Ik ben trainer/coach in zowel de turn- als honkbalwereld geweest en daarnaast zwemleraar en recreatiesportleider bij diverse gemeentes.

Ik ben al jong gaan samenwonen en vanaf mijn 27e ook vader geworden. Met nog jonge kinderen thuis op mijn 32e de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en 18 jaar ondernemer gebleven. In de zakelijk beste tijden 11 personeelsleden. Helaas bleef het niet altijd goed gaan en in 2013 zakelijk failliet gegaan én privé gescheiden. Vallen en weer opstaan. Een zeer leerzame fase én de opstap naar mijn huidige leven met toch wel een andere kijk op de wereld en het leven.

Open voor spiritualiteit, maar zweef niet. Byron Katie en haar vier vragen? Fits very well! Reken er op dat je die vier vragen gesteld gaat krijgen als je besluit om via Sparringpartners.nl te gaan sparren.

Mijn missie is om mensen te helpen in contact te komen met zichzelf, hun eigen wensen, doelen en voorkeuren. Hierdoor kunnen zij levenskeuzes maken die zorgen voor een relaxt en ontspannen leven.

Roy op de boot naar Koh Jum Roy trekt een gekke bek

Contact

Wij zijn via het contactformulier en e-mail te bereiken.

Katrin@droomdurfdoe.nl
Roy@droomdurfdoe.nl
info@droomdurfdoe.nl

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!