Sparringpartners

Sparringpartners.online

 

De service ‘sparringspartners.online’ is al beschikbaar; de website volgt in november 2020. Gebruik het contactformulier als je nu al met ons wilt sparren!

Ken je dat gevoel? Je staat voor een beslissing en weet even niet meer wat je moet doen. Er zitten zoveel kanten en consequenties aan jouw keuze. Gevolgen voor jezelf, misschien gevolgen voor de ander, zie je iets over het hoofd?

Wanneer je er alleen niet uitkomt 

Soms heb je behoefte om te overleggen met iemand, even te sparren…Iemand die met je meedenkt, wanneer je er alleen even niet uitkomt. Iemand die de juiste vragen stelt, zodat jijzelf weet wat het beste bij jou past.

Een luisterend oor

Er zijn ook momenten dat je gewoon je verhaal kwijt wilt, het moet eruit…Vrienden en familie wil je daar niet telkens mee belasten of nog niet vertellen wat er speelt, al weet je dat zij met alle liefde naar je luisteren. Je ‘ei’ kwijt, je frustratie eruit gooien of juist vertellen hoe ongelooflijk happy je bent en je nieuwe plannen alvast voorleggen, een beetje voorpret.

Samen vinden wij jouw antwoorden

Praten over jouw binnenste, je stem laten horen en jezelf uitspreken lucht op. Het geeft ruimte, maakt helder en bevrijdt. Het kan ervoor zorgen dat de stem van je hoofd en de stem vanuit je hart, in plaats van mijlen uit elkaar, dichter tot elkaar komen.  De beste antwoorden liggen gewoon verstopt in jezelf, samen vinden we jouw antwoorden!

 

Wat bieden wij?

Een luisterend oor, advies en ondersteuning op maat, een ander perspectief, kritisch indien nodig maar altijd met compassie en zonder oordeel. Humor is belangrijk: dat relativeert en geeft ruimte voor beweging.

Wij zijn jouw ‘critical friend’ wanneer je dat nodig hebt, een luisterend oor, een steuntje in de rug of ‘a shoulder to cry on and a shoulder to rely on’.

Wij beslissen niet vóór jou, maar helpen je om jouw situatie helder te krijgen, zodat jij te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid kan nemen en weet hoe te handelen, welke acties en keuzes het beste bij jou passen.

Jij mag het zeggen

Het contact is via e-mail of via de telefoon, beeldbellen kan ook, via Skype of Zoom. Jij mag het zeggen.

 

Just a click or a phone call away!

De service ‘sparringspartners.online’ is al beschikbaar; de website volgt in november 2020. Gebruik het contactformulier als je nu al met ons wilt sparren!

Droom-Durf-Doe-product-Sparringpartners-foto-van-Katrín-en-Roy

Tarieven

Een sessie bestaat uit blokken van 20 minuten. Soms heb je behoefte aan een korte sessie en soms een wat langere sessie, soms liever een gesprek met een vrouw en de andere keer liever met een man. Dat is bij Sparringpartners geen probleem. Jij kiest en bepaalt wat voor jou goed voelt en nodig is. Wij werken met een strippenkaartsysteem, elke strip staat voor 20 minuten. 1 Strip kost los € 27,50. Koop je een strippenkaart dan krijg je vanaf 6 strippen korting.

– 4 strippen € 110,- (€ 27,50 per strip)
– 6 strippen € 150,- (€ 25,00 per strip)
– 8 strippen + 1 gratis                  € 180,- (€ 20,00 per strip)

Wil je een ander aantal strippen? Geen probleem, dat kan in overleg. De strippen zijn uitwisselbaar, dus vind je het fijn dat jouw partner, vriend of vriendin een keer gebruik maakt van Sparringspartners.online? Of zit jouw puber om een gesprekje verlegen? Zij maken gewoon gebruik van jouw strippenkaart. Ook dat kan bij Sparringspartners.online!

Vrijblijvend en gratis kennismaken!

Je kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een kennismakingssessie boeken, gewoon om te kijken of er een klik is. Stuur een e-mail naar: info@droomdurfdoe.nl of maak gebruik van het contactformulier. Vermeld je naam, contactgegevens en eventueel jouw voorkeur voor dag en tijdstip dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wij kijken er naar uit!

Katrín & Roy

Contact

Wij zijn via het contactformulier en e-mail te bereiken.

Katrin@droomdurfdoe.nl
Roy@droomdurfdoe.nl
info@droomdurfdoe.nl

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!