Langdurig naar het buitenland

Droom je van een wereldreis of sabbatical? Bestel dan het e-book!

Alles wat je moet regelen voordat je vertrekt

 

Dromen durven onderzoeken

Het begon met een droom. Een droom over langdurig naar het buitenland gaan, wonen in Azië en een locatie onafhankelijk inkomen generen. Nadat wij onze droom hardop durfden uit te spreken, zijn wij gestart met het onderzoeken hoe te vertrekken naar Azië in februari 2020. Hoe zorgen wij ervoor dat we onze droom kunnen leven? Waar moeten wij allemaal rekening mee houden? Wat moeten wij regelen in Nederland?

Nederland – Regelland

Dat er veel meer geregeld moest worden dan wij vooraf hadden bedacht bleek al snel het geval. Niet voor niets wordt er gezegd ‘Nederland regelland’. Vele regels, bureaucratische zaken brachten hobbels en zorgden voor enige beren op ons pad. Maar onze droom om goed geregeld langdurig naar het buitenland te vertrekken in februari 2020, daar hielden wij ons aan vast.   

Goed geregeld naar het buitenland

Er is veel te vinden op internet over een langdurig vertrek naar het buitenland, maar het zijn vooral losse informatie elementen. Hoe zit het met je (zorg)verzekeringen? Je huurhuis of koophuis? De AOW en pensioenopbouw? Steeds ontdek je weer een puzzelstukje die van belang is. Het is een tijdrovende klus geweest en er komt zo veel meer bij kijken wanneer je goed geregeld naar het buitenland wilt vertrekken. Het is ons gelukt, dat wil zeggen, wij zijn goed geregeld vertrokken in februari 2020 naar Azië. 

E-book ‘Langdurig naar het buitenland’

Tijdens ons onderzoek werden wij regelmatig benaderd door mensen die ons om informatie vroegen, omdat ook zij droomden over een sabbatical of een wereldreis maken.

Dat deed ons besluiten om een e-book te maken, een praktische handleiding voor iedereen die droomt over een wereldreis, een sabbitcal of langdurig vertrekken naar het buitenland. Het e-book bevat alle informatie die nodig is om je zaakjes in Nederland goed te regelen! 

Reizen met leerplichtige kinderen

Wanneer je op reis gaat met leerplichtige kinderen loop je tegen een scala aan wet- en regelgeving aan. Vele gezinnen laten zich ontmoedigen om de reis van hun dromen te maken, jammer want er zijn mogelijkheden. Lees in het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’  wat er wel en niet mogelijk is in jouw specifieke gezinssituatie. Start met het onderzoeken van jullie droomreis!

 

Niets ontwikkelt intelligentie zo veel als reizen     – Emile Zola

 

Ga naar de website langdurignaarhetbuitenland.nl

 

Als je nu de volledige bundel ‘Langdurig naar het buitenland’ besteld ontvang je:

  1. Het e-book ‘Langdurig naar het buitenland’H
  2. et addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’,
  3. Het ‘Planningsdocument’ dat je volledig kunt aanpassen op jouw voorbereidingen voor je vertrek;
  4. Een document om snel een overzicht te krijgen van al je Nederlandse kosten.
Cover-e-book-Langdurig-naar-het-buitenland-met-alles-in-Nederland-goed-geregeld

Bestel het e-book 'Langdurig naar het buitenland'

Het 125 pagina’s tellende e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ geeft in 125 pagina’s, 9 hoofdstukken inzicht in alle in Nederland te regelen aspecten.

Bijvoorbeeld omtrent je woning, wel of niet uitschrijven bij de gemeente, je ziektekostenverzekering,
documenten, hoe blijf je bereikbaar ook voor instanties, en nog vele andere zaken.

 

Cover-e-book-Langdurig-naar-het-buitenland-met-leerplichtige-kinderen

Addendum over vertrekken met leerplichtige kinde

Het 57 pagina’s tellende addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’ geeft inzicht in de mogelijkheden om met leerplichtige kinderen op reis te gaan.

Katrín heeft jarenlang een nauwe samenwerking gehad met scholen, gemeenten, leerplichtambtenaren,
onderwijsinspectie, jeugdzorg en bovenal met ouders en leerlingen.

 

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!