FLY to BLOSSOM

Een magisch traject dat je dichter bij jezelf brengt!

Vlieg mee, gun jezelf en je dromen de ruimte

 

Vanwege de huidige reisbeperkingen door het Covid-19 / Corona virus hebben we onze retreats tijdelijk moeten stopzetten.

FLY to BLOSSOM

Vlieg mee en gun jezelf met al jouw dromen en verlangens de ruimte in een magisch ontwikkelingstraject van 21 dagen.
Een reis van binnen én van buiten! Terug naar de kern, jouw kern!

FLY: First Love Yourself

FLY staat voor First Love Yourself. Want wanneer je echt van jezelf kan houden, wordt het leven lichter, leuker en mooier. Het maakt je vrij om te bloeien en jouw unieke licht te stralen. Geef jezelf de ruimte om te mogen zijn, met alles erop en eraan,  wie je bent met jouw dromen en verlangens. Wordt weer de piloot van jouw eigen leven vanuit jouw kern, daar waar jij jouw koers bepaald.

 

FLY staat ook voor vliegen naar de warme zon, de tijd nemen voor jezelf. Het mag even helemaal over jou gaan, jij staat centraal.
Even helemaal ‘me time’ met aandacht voor persoonlijk groei en ontwikkeling, jouw ontwikkelingstraject. Er is ruimte voor coaching, verwondering, avontuur en jezelf laten vertroetelen. Jij bepaalt waar het accent mag liggen.

FLY to BLOSSOM is een traject van 21 dagen en bestaat uit een online training én een retreat op een magische plek in het buitenland.

Terug naar je kern, in contact komen met je innerlijke kompas, daar waar je dromen en verlangens zitten.
Leef jouw leven!

Vanwege de huidige situatie en reisbeperkingen door het Covid-19/Corona virus hebben we besloten om onze retreats tijdelijk niet aan te bieden. Via het contactformulier kun je aangeven dat je over FLY to BLOSSOM op de hoogte gehouden wenst te worden. Je bent dan de eerste die wij informeren als de retreats weer beschikbaar zijn.

Contact

Wij zijn via het contactformulier en e-mail te bereiken.

Katrin@droomdurfdoe.nl
Roy@droomdurfdoe.nl
info@droomdurfdoe.nl

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!