FLY to BLOSSOM

Geef je zelfliefde een boost en kom tot bloei!

Vergroot jouw zelfliefde en maak het leven
lichter, leuker, liefdevoller én zachter!

Druk, druk, druk

Voortdurend aan het rennen en vliegen, van taak naar taak, van hot naar her, van dag tot dag. Druk, druk, druk en o zo belangrijk dat niets kan wachten, nou ja mijn eigen behoeften, wensen en verlangens konden in de wacht.  Herkenbaar?  

Balanceren en dan toch omvallen

BAM, daar was de muur of had iemand aan de noodrem getrokken zonder dat ik het wist? Ik was al heel lang aan het balanceren en daar lag ik op de bank of in bed. Omvallen is echt geen pretje. Stilstaan en je staande houden, terwijl de bodem is weggeslagen, blijkt een hele opgaven. Hoe harder je rent, hoe verder je van jouw eigen kern raakt. Er is dan letterlijk geen lucht, adempauze, om de verbinding te maken met jezelf, om te voelen wie je bent, wat je nodig hebt en wat je nou echt wilt in het leven. 

Signalen telkens genegeerd

Achteraf zie ik hoe ik de signalen, de alarmbellen van mijn lijf, keer op keer heb genegeerd tot ik geen keuze meer had. Een noodgedwongen time-out, pas op de plaats en dat wat ik het liefst niet zag in de ogen kijken. Hoe kon het zo mis zijn gegaan? 

Herken jij de alarmbellen van jouw lijf?

Slaap je slecht? Ben je gevoelig en prikkelbaar? Uitgeput? Voel je een gejaagdheid, misschien wel hartkloppingen? Staat je hoofd altijd aan? Lukt het niet om keuzes te maken? Ben je vergeetachtig? Is het moeilijk om te genieten en te ontspannen? Lastig om je aandacht ergens bij te houden? Weet je niet meer wat je echt leuk vindt? Voel je je vervreemd van je omgeving en van jezelf?

Luister jij naar de signalen of wuif je ze net als ik weg tot het te laat is? 

 

Een periode van vallen en steeds één keer vaker opstaan. Tijdens deze periode heb ik heel veel geleerd over mijzelf en over datgene wat echt belangrijk is in het leven. Vanuit mijn opleiding en werk als therapeut / coach heb ik veel geleerd en ervaren op het gebied van vastlopen in je dagelijks leven, doordat ik het zelf heb ondervonden snap ik nu zoveel beter hoe het is om te balanceren, om te vallen en er weer op te staan en de draad op te pakken.
Met mijn programma wil ik vooral voorkomen dat je omvalt en wanneer je al bent omgevallen dat je weer op je benen komt te staan met een bodem onder je voeten en weet wat je te doen hebt om herhaling te voorkomen. Of je nu aan het balanceren bent of wanneer je noodgedwongen tot stilstand bent gebracht: FLY to BLOSSOM geeft je handvatten op maat en maakt het verschil voor nu en straks. Er is tijd voor serieuze gesprekken, maar zeker ook voor ontspannen, spelen, lachen en ontdekken. 
Tijd maken voor jezelf is geen luxe, het is onbetaalbaar en van levensbelang.

Katrín Gudmundsson

Kortom:

Zelfliefde heb je nodig, het is de bron van jouw geluk. Zelfliefde maakt het leven lichter, leuker, liefdevoller én zachter.

Bekijk de video en krijg een voorproefje van de heerlijke villa en prachtige omgeving.

Inchecken bij jezelf

Met al dat rennen raak je steeds verder van je kern. Je neemt dan letterlijk geen tijd om echt met jezelf te verbinden, om te voelen wie je bent en wat jij in het leven wilt, verbinding met je kern is nodig om jouw richting te bepalen. Het verbinden is een soort inchecken bij jezelf. De tijd nemen om te voelen wat je nodig hebt en of je nog op de juiste koers zit.

De hamvraag: Hoe zit het met jouw zelfliefde? 

Zelfliefde zorgt ervoor dat je:

 • Verbonden bent met jezelf en anderen
 • Goed voor jezelf zorgt, zowel lichamelijk als geestelijk
 • Grenzen stelt op een gezonde manier
 • Keuzes maakt die bij jou passen
 • Leeft vanuit jouw kern, jouw kompas
 • Weet wat voor jou echt belangrijk is
 • Jezelf op nummer 1 zet

FLY to BLOSSOM

FLY: First Love Yourself

FLY staat voor First Love Yourself. Het klinkt zoals bij het veiligheidspraatje in het vliegtuig en wanneer er gevraagd wordt om als eerste voor jezelf te zorgen en jouw eigen zuurstofmasker op te zetten. Doe je dat niet is de kans groot dat je zuurstof te kort krijgt en helemaal niemand meer kan helpen.
Klinkt heel logisch toch?
Met zelfliefde is het net zo, al klinkt het als een cliché, zelfliefde is de bron van jouw geluk. Wanneer je van jezelf houdt maak je andere keuzes, keuzes die in jouw belang zijn en die bij jou passen. Zelfliefde is de basis van zelfacceptatie.

FLY:  Vlieg naar de zon

FLY staat voor zelfliefde, maar ook voor vliegen naar de warme zon. Neem de tijd voor jezelf, geen afleiding. Het mag helemaal over jou gaan, jij staat centraal. ‘Me-time’ met aandacht voor persoonlijk groei en ontwikkeling, jouw ontwikkelingstraject. Er is ruimte voor coaching, ontspanning, zelfontwikkeling, verwondering, avontuur. Jij bepaalt waar het accent mag liggen.

FLY to BLOSSOM bestaat uit een online training én een retreat op een magische plek in het buitenland.

 

FLY to BLOSSOM – Boost je zelfliefde
Dompel je 6 dagen onder in de Spaanse zon, verblijf in een prachtige Spaanse Villa met privé zwembad. Dit is een individuele reis, dus perfect om helemaal tot rust te komen. Je hebt een zeer ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer en-suite. De zeer ruime slaapkamer heeft openslaande deuren naar het balkon en kijkt uit over de tuin, via een trap heb je toegang tot het privé zwembad. Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Samen kijken we naar de invulling van het programma dat gericht is op zelfontwikkeling en een boost geeft aan jouw zelfliefde.
Wanneer:                    27 april – 2 mei 2022
Waar:                           In de regio Benissa, Spanje
Jouw investering:      1001,–
Aantal deelnemers:  1 

FLY to BLOSSOM van 27 april tot 2 mei in Spanje! Klap deze balk uit en lees alle praktische informatie ►

FLY to BLOSSOM is een online traject en een retreat in één dat zich richt op zelfontwikkeling en het geven van een boost aan jouw zelfliefde.

 • Weten wie je bent en wat voor jou belangrijk is
 • Goed voor jezelf zorgen en gezonde grenzen stellen
 • Jezelf zien en écht verbinding maken
 • Keuzes maakt die bij jou passen
 • Je minder te laten leiden door verwachtingen
 • Leer jezelf accepteren, ook je minder leuke kanten
 • Beter omgaan met situaties waarin je je kwetsbaar voelt

Het traject is inclusief:
– Transfer van en naar het vliegveld
– 5 nachten in een prachtige Spaanse villa met privé zwembad en toegang tot alle overige faciliteiten van de villa
– Een zeer ruime kamer voorzien van een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en direct toegang tot een balkon
– 6 x ontbijt
– 1x  lunch in restaurant aan zee
– Koffie, thee, sap, limonade, fruit en tapas
– Dagelijks coaching
– Online oefeningen
– Meditatie
– Wandeling: Paseo Ecologico Benissa
– Colournostics sessie
– Materialen voor o.a. het maken van een Vision Board
– Intakegesprek waarin wij invulling geven aan FLY to BLOSSOM
– Zelfliefdesplan
– Eén maand na afronding een ‘Hoe is het nu’ coachgesprek

Optioneel, extra bij te boeken:
– diner
– lunches
– massages
– excursies: boottocht, fietsroute e.d.

Het traject is exclusief:
– ticket
– lunches en diner die niet extra zijn bijgeboekt.
– verzekeringen, zorg dat je een goede reisverzekering hebt met daarin zo nodig medische dekking indien jouw zorgverzekeraar een beperkte dekking heeft in het buitenland.

Weet je al waar je zin in hebt onder de Spaanse zon?

Misschien een verfrissende duik in het privé zwembad of maak je liever een wandeling naar zee? Het strand is op slechts 10 minuten loopafstand van de villa. En heb je dorst of tapastrek? Laat je dan verwennen op het zonnige terras van het heerlijke restaurant aan zee!

Eropuit gaan kan natuurlijk ook. Er zijn prachtige wandelpaden langs de kust met een adembenemend uitzicht. Spot de flamingo’s bij de zoutmeren in het natuurgebied van Calpe of bezoek de bergen en nabijgelegen dorpen.

Blijf je liever met een goed boek in de zonnige tuin van de Villa?
It is up to you! Het is tenslotte ook ontspannen onder de Spaanse zon.

¡Olé!

.

De omgeving van FLY to BLOSSOM in Spanje

De Villa ligt in een rustig gebied in de regio Benissa, tussen Moraira en Calpe. Playa de la Fustera is 10 minuten wandelen vanaf de villa (heuvelafwaarts). Er liggen een paar restaurants en een supermarkt op loopafstand en direct aan het strand een goed restaurant met uitgebreide kaart en heerlijke gerechten.
De kust is prachtig en vanaf het strand kan je de wandelroute ‘Paseo Ecológico de Benissa’ lopen. Deze wandelroute, van ongeveer 4 kilometer lang, loopt van Benissa naar Calpe. Het pad brengt je langs botanische en geologische bezienswaardigheden met stranden en baaien en schitterende uitzichten langs de kust. Calpe heeft ook een natuurgebied met zoutmeren, deze zoutvlaktes bevinden zich iets voorbij het centrum. En jawel daar zijn de Flamingo’s. Er is rust, natuur en voor wanneer je dat wilt is er genoeg te beleven. Een reis van binnen én buiten. 

Zelfliefde is de bron van jouw geluk

Heb je vragen over het individuele en exclusief FLY to BLOSSOM traject of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

10 + 9 =

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!