Hoe waardeer jij het boek: ‘De juf die geen juf is’?

De verhalen in het boek ‘De juf die geen juf is’ zijn voor mij waardevol, omdat zij stuk voor stuk een boodschap met zich meebrengen van hoop en kracht samen met een lach en een traan. Ik hoop door de verhalen uit het boek andere mensen ook te inspireren.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat de verhalen jou hebben gebracht. Misschien wil je wel een recensie schrijven? Een review achterlaten? Dat kan onderstaand.

Name
Rating
Review Content
Strand - Cover boek De juf die geen juf is - de leraren-risicolijst en 27 andere verhalen over jongeren - geschreven door Katrín Gudmundsson

Boek 'De juf die geen juf is'*

Wat anderen vinden van het boek: ‘De juf die geen juf is’

★★★★★
Ik heb de verhalen voor ze online verschenen - en later in het boek - als eerste mogen lezen. Regelmatig heb ik daarbij een traan gelaten. Prachtig zoals Katrín beschrijft hoe het contact met de jongeren loopt, je wordt er echt in meegetrokken. En schrijnend hoeveel verhalen er zijn. In ons Nederland. Waarom besteden we niet veel meer geld, tijd en energie om jongeren een veilig thuis, een veilige school en een veilige maatschappij te bieden waar ze kunnen opgroeien tot volwassenen zonder 'verleden dat ze later moeten verwerken'. Want onze toekomstige maatschappij vormen we vandaag. Elke dag weer.
- Roy

Een greep uit de vele Facebook reacties op de verhalen…

Droom Durf Doe - Juf die geen Juf is reacties social media
Droom Durf Doe - De Juf die geen Juf is knipsels reacties op blogs
Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!