Bestel het e-book: De juf die geen juf is

Betaal veilig en vertrouwd met Ideal of Bancontact en download direct na betaling het e-book. Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een bestelbevestiging met daarin ook de downloadlink naar het e-book.

Het e-book is een EPUB bestand en kan gelezen worden op een e-reader zoals KOBO.

Alleen bij ons te bestellen voor € 12,95 (normale prijs € 14,95).

Met het afronden van de bestelling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Droom Durf Doe

* Het komt helaas soms voor dat de bevestigingsmail in de spam folder terecht komt. Check dus ook je spam folder indien je de mail niet binnen 10 minuten hebt ontvangen. 

Bestel je liever bij KOBO? Dat kan uiteraard, helaas ontvangen wij dan maar 20% van de verkoopprijs, 80% gaat naar KOBO. Voor een bestelling via KOBO klik je hier

Liever het e-book als PDF dan als EPUB bestand? Neem dan contact met ons op via info@droomdurfdoe.nl

Strand - Cover boek De juf die geen juf is - de leraren-risicolijst en 27 andere verhalen over jongeren - geschreven door Katrín Gudmundsson

e-book 'De juf die geen juf is'

* Onderwijs en Jeugdzorg

Het boek 'De juf die geen juf is' is ook een perfect geschenk voor iedereen die werkzaam is in de jeugdzorg of in het onderwijs. Neem voor (zakelijke) bestellingen contact met ons op via roy@droomdurfdoe.nl of ga naar de pagina met een offerteaanvraag formulier voor organisaties, waar grotere aantallen gekozen kunnen worden.

Een greep uit de vele reacties op de verhalen…

Droom Durf Doe - Juf die geen Juf is reacties social media
Droom Durf Doe - De Juf die geen Juf is knipsels reacties op blogs
Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!