Inspiratie

Foto’s, filmpjes, boeken en documenten die wij mooi en inspirerend vinden.

Wat inspireert jou? Laat het ons weten via info@droomdurfdoe.nl en wie weet nemen wij jouw bijdrage ook hier op.

Then why worry?

Inspirerende gedachte van Gaur Gopal Das. Op een zeer amusante wijze legt hij zijn model ‘Then why worry’ uit. Een model dat je leven – als je het in je leven tot uitvoering kunt brengen – een stuk meer ontspannen maakt. Het komt sterk overeen met het non-dualisme. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn, wij geloven er in dat humor je helpt om verder te komen!

Wij hebben voor dit filmpje een t-shirt gemaakt met een QR code. Als je de QR code op het t-shirt scant met je mobiele telefoon, ga je direct naar het filmpje van Gaur Gopal Das. Het t-shirt is verkrijgbaar op Spreadshirt voor zowel dames als heren. Daarnaast kun je de QR code ook op allerlei accesoires laten drukken, zoals mokken, tassen, telefoonhoesjes en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie!

DE ALCHEMIST – PAULO COELHO

“De ziel van de wereld wordt gevoed door het geluk der mensen.”

De Alchemist is een prachtig inspirerend verhaal over een schaapherder die de wereld gaat bereizen. Hij droomt over een verborgen schat en ontdekt de wereld.
“Waar je hart is, is ook je schat.”

Het leest als een sprookje en het neemt je mee op reis. Het is spannend, inspirerend en het laat je lachen en verwonderen.
Het is een echte ‘Food for thought’ boek, met diepe wijsheden waarin het waarmaken van je eigen ‘legende’ centraal staat.
“In het begin van zijn jeugd weet iedereen wat zijn eigen legende is. Op die leeftijd is alles duidelijk, alles is mogelijk en niemand is bang om te dromen van alles wat hij zou willen doen in zijn leven. Maar met het verstrijken van de tijd steekt een geheimzinnige kracht de kop op, die probeert te bewijzen dat het onmogelijk is de eigen legende waar te maken.” 

Een boek waar je energie van krijgt en je inspireert om je dromen waar te maken.

De Alchemist is in verschillende vormen (onder andere als e-book, paperback, grote paperback) te bestellen bij:

Bookspot.nl

Droom-Durf-Doe-aanbieders-van-het-boek-De-Alchemist-van-Paulo-Coelho

Mooie quote van de scheurkalender 2020 van Omdenken.

Droom-Durf-Doe-aanbieders-van-het-boek-De-Alchemist-van-Paulo-Coelho

“Reizen is leven.” – Hans Christian Andersen

 

Contact

Wij zijn via het contactformulier en e-mail te bereiken.

Katrin@droomdurfdoe.nl
Roy@droomdurfdoe.nl
info@droomdurfdoe.nl

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!