“Moet ik hier links of rechts…?” vraagt Alice aan Konijn (in Wonderland).
“Waar wil je naartoe?” vraagt Konijn. “Dat weet ik niet” antwoordt Alice.
“Dan maakt het ook niet uit welke weg je kiest” antwoord Konijn.

Ik vind dit zo’n mooi stukje uit het verhaal van Alice in Wonderland. Want dat is wel hoe het werkt. Je bewust zijn van ‘waar je heen wilt, wat je wilt bereiken’. Dat helder voor ogen hebben maakt dat je niet stuurloos door het leven gaat.

Dit geld ook voor jouw dromen. Waar droom jij van en brengen jouw dagelijkse bewuste en onbewuste keuzes je dichter bij het realiseren van jouw droom?
Heb je je dat wel eens afgevraagd? En heb je helder wat jouw dromen eigenlijk zijn? Durf je te dromen? Durf je jouw dromen uit te spreken?

Als je in 2023 verder wilt komen met het realiseren van je dromen, misschien volledig bereiken of de eerste stappen richting het realiseren van je dromen, dan is de workshop ‘Realiseer je dromen’ van Droom Durf Doe misschien jouw hulpmiddel en persoonlijke stok achter de deur. Zet die eerste stap en meld je nu aan!

De eerste live workshopdag is op zondag 22 januari 2023 in Amstelveen. Investering voor het totale workshop traject (6 weken) bedraagt € 189,00.

https://droomdurfdoe.nl/realiseer-je-dromen/

PS: we kregen de vraag of de workshop ook voor mannen is. Het antwoord is volmondig JA!! Wij mannen ondervinden net zoveel problemen met het realiseren van hun dromen als vrouwen. Dus mannen, kom op en meld je nu aan. Je zult er geen spijt van hebben!

Wil je op de hoogte blijven?

Leuk! Meld je nu hier aan en wij houden je op de hoogte van onze verhalen en activiteiten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!