Ik vertrek… langdurig naar het buitenland

Op langdurignaarhetbuitenland.nl heb ik een blog geschreven over mijn proces voordat ik zover was om langdurig te vertrekken naar het buitenland.

Zo’n stap zet je niet na 1 nachtje slapen. In mijn geval ging daar een proces van jaren aan vooraf.

Wil je weten hoe ik uiteindelijk het dromen over langdurig naar het buitenland gaan heb omgezet in het daadwerkelijk durven doen? Het bleek simpelweg het inruilen van een bepaalde gedachte voor een andere gedachte te zijn. Lees voor meer informatie het blog Ik vertrek… Roy.

Wat houdt jou tegen?

Bijna iedereen heeft dromen. Maar veel van die dromen brengen we niet tot uitvoering, die durven we niet te doen. Heb jij ook dromen? Wat houdt jou tegen om die dromen uit te voeren?

Neem je droom in gedachten en schrijf alles wat je tegenhoudt voor jezelf uit. Zet alles wat in je opkomt op papier, want anders ben je het na een paar minuten weer vergeten.

Kijk per argument naar wat je hebt opgeschreven. Is het argument dat je noemt, werkelijk waar? Kun je er anders tegenaan kijken? Is er een weg omheen? Kan iemand het voor je oplossen? Is het iets dat puur in jouw hoofd speelt? Schrijf ook alles wat nu in je opkomt op!!

Als het iets in jouw hoofd is, denk er dan eens over na hoe het zou voelen als je die gedachte niet zou hebben. Komt het realiseren van je droom dan dichterbij? Kom je dichter bij jezelf?

En stel je tenslotte de vraag of je vast wilt houden aan die gedachte, of dat je hem wilt loslaten. Een vraag die alleen jij kunt beantwoorden. En een antwoord dat alleen jij kunt uitvoeren!

Wil je op de hoogte blijven?

Leuk! Meld je nu hier aan en wij houden je op de hoogte van onze verhalen en activiteiten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!