Psssssssssssssst he jij daar! Ja jij! Durf jij te dromen? Doe je dat hardop of stiekem fluisterend in jezelf? Misschien zijn je dromen bedolven onder mitsen en maren, groeien er bergen op je pad of ieks nog enger: staan er beren op je weg. Ben je gestopt met dromen omdat je geplaagd wordt door kritische stemmetjes die zeggen dat het toch niet kan? Of wat moet de ander wel niet denken van jouw droom?

De dag dat ik mijn dromen serieus begon te nemen veranderde alles

Mijn droom was bedolven onder een mengelmoes van alles met een saus van niet helpende overtuigingen en toch kwam er een dag dat ik ‘anders’ wilde, dat er ‘iets’ moest gebeuren.
Het moment dat ik mijn dromen serieus begon te nemen veranderde alles. Wanneer ik nu terugkijk op de afgelopen jaren leef ik meerdere dromen. Ik vond mijn grote liefde en we zeiden ja tegen elkaar met zoveel loved-ones om ons heen. Een ware droom!

Een boek schrijven? Een taal leren? Ik? Ja, in mijn dromen!

Eén droom was om ooit een boek te schrijven, tegelijkertijd floot ik mijzelf telkens terug omdat ik met mijn taalbeperkingen dat toch echt niet zou kunnen. En hé wie zat er eigenlijk op mijn verhalen te wachten? Verlammende overtuigingen, maar de derde druk is er nu bijna!
Zo geloofde ik ook niet dat ik een vreemde taal kon leren en toch heb ik een echte taal geleerd: de taal van kleur. Nu train ik zelf mensen zodat zij kleurentolk/coach worden en bestaat een groot deel van mijn werk uit kleur.

Dromen geven je vleugels wanneer je ze vrij laat

Had ik nooit allemaal kunnen bedenken, maar het zijn dromen die hun weg vinden. Net als het willen reizen, het vrij zijn om te doen waar ik echt van houd, het schrijven, trainen, coachen, mensen inspireren en ondersteunen, het is er nu allemaal. Dromen geven je vleugels, wanneer je ze vrij laat. Echt waar!

Het is zo leuk spannend om aan je dromen gehoor te geven

Ging dat helemaal vanzelf? Nee hoor, ik deed allerlei zelfonderzoek, verdiepte me in van alles, deed cursussen, trainingen, volgde workshop’s, las boeken, oefende theorieën, deed opdrachten, bedacht een ritme, mediteerde, leerde veel mensen kennen die mij toen en nu nog steeds inspireren en stimuleren. Het was ook vallen en opstaan en ook lachen, gieren en brullen. Was het zwaar? Nee!
Dat komt omdat het zo leuk spannend is om aan je dromen gehoor te geven, je komt in een flow en plotseling lijkt alles te kloppen, soms een beetje meebuigen, soms wat doorzetten en op je kiezen bijten en vieren wanneer dat ene stapje gelukt is. Echt dromen najagen geeft je vleugels.

Het leuke is dat jij dat ook kan!

Wil jij dat ook en kan je er hulp bij gebruiken? Samen met twee kanjers hebben we een programma gemaakt waarin we je meenemen in een selectie van de beste opdrachten en oefeningen die ons hebben ondersteund en geholpen om onze dromen te realiseren.

Realiseer je dromen

En hoe kan het ook anders dan dat we dit programma ‘Realiseer je dromen’ hebben genoemd. Het programma bestaat uit 4 online modules, een live-dag en een supportsysteem. Er zijn schrijfopdrachten, meditaties, visualisatie, identificeren van je (on)bewuste obstakels en hindernissen en hoe je deze kan temmen, we maken gebruik van NLP en de kleurenpsychologie, we gaan aan de slag met een visionboard en maken samen een haalbaar en concreet actieplan, zodat je dit keer echt stappen zet richting jouw dromen en nog zoveel meer.

Doe je mee?

De live-dag is in Amstelveen, aan jou de keuze wanneer je deze volgt op woensdag 18 of op zondag 22 januari. De online opdrachten starten eind eerste week van januari.
Er is plek voor maximaal 9 deelnemers per live-dag. Wees er op tijd bij, want vol is vol. Als bonus ontvang je gratis na de live-dag 3 weken één keer per week een 1-op-1 supportsessie. We geloven dat iedereen stappen kan zetten richting het realiseren van zijn dromen.
We garanderen dat je er energie van krijgt!

Meld je aan of lees meer over het programma ‘Realiseer je dromen’.

Met dikke liefs,
Katrín

Wil je op de hoogte blijven?

Leuk! Meld je nu hier aan en wij houden je op de hoogte van onze verhalen en activiteiten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!