Het verhaal van Julan

Het leek mij mooi om het verhaal van Julan ‘Er is geen ruimte voor mensen zoals ik…’ uit het boek ‘De juf die geen juf is’ voor te lezen in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

De Voorleesdagen zijn vooral gericht op het stimuleren van voorlezen aan kinderen uit kinderboeken, maar ach, een mooi verhaal uit het boek ‘De juf die geen juf is’ voorgelezen voor volwassenen mag neem ik aan net zo goed 😉

Het verhaal van Julan blijft mij raken. Ik heb het inmiddels wel 20x gelezen, van conceptversie tot gepubliceerd blog, tot finale versie voor opname in het boek en uiteraard ook in het boek zelf, maar ook nu nog krijg ik bij het voorlezen een brok in mijn keel. De pakkende schrijfstijl van Katrín neemt je echt mee naar de momenten dat ze met Julan samen is. Respect.

Ik wens je een mooie luisterervaring.

Lieve groet,
Roy

 

Katrín Gudmundsson – het boek 'De Juf die geen Juf is'

Eind  2020 zijn mijn columns gebundeld en uitgegeven in het boek ‘De juf die geen juf is’. Super spannend en leuk! Wil jij het e-book bestellen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Droom Durf Doe: omslag boek De juf die geen juf is

Aanmelden voor updates van 'de juf die geen juf' is

Graag houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom 'De juf die geen juf is', van blogs die nog online verschijnen én informeren we je óf en wanneer een vervolg van het boek te bestellen is.

Dank voor je aanmelding!

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!