Droom Durf Doe Blogs

Hieronder staan de blogs van Droom Durf Doe. Klik hier voor de blogs van ‘de Juf die geen Juf is’. 

Ik Vertrek – Roy

Ik Vertrek – Roy

Ik vertrek.... langdurig naar het buitenland Op ikvertrek.online heb ik een blog geschreven over mijn proces voordat ik zover was om langdurig te vertrekken naar het buitenland. Zo'n stap zet je niet na 1 nachtje slapen. In mijn geval ging daar een proces van jaren...

Lees meer
Ik vertrek!

Ik vertrek!

Ik vertrek! Kan dat wel? Zo maar vertrekken? Ik kijk alle beren aan op de weg. “Opzouten! Kssst wegwezen!” Ik blijf vriendelijk, je weet maar nooit, misschien hebben ze wel een punt. Het zaadje is gepland. Toch stuur ik ze weg. Met een zucht rollen de woorden over...

Lees meer
De man van 6 miljoen dromen

De man van 6 miljoen dromen

Toen Arie Alders uit Breezand zich bij de heer Dick Bruna meldde met een verzoek – we hebben het over ergens rond 1988 – hoefde de heer Bruna niet lang na te denken over het antwoord. Arie, dromer, uitvinder, uitdenker en uitvoerder van vele plannen, was op het idee gekomen om op het strand palen met figuren van Dick Bruna te plaatsen. Om de x-honderd meter. Herkenningspunt voor kinderen. “Kijk, we zitten bij Nijntje.”

Lees meer
Het start met dromen!

Het start met dromen!

Droom, durf, doe. Je bent meestal eerst aan dromen, vervolgens durf je aan die droom te werken en uiteindelijk ‘doe je je droom’. In mijn geval echter kwam het ‘durven’ nog voor het dromen. Ik mocht van mezelf niet dromen. Ik durfde niet te dromen. Maar dat is nu anders. Dromen maakt gelukkig, dat was mijn belangrijkste les.

Lees meer
Contact

Wij zijn via het contactformulier en e-mail te bereiken.

Katrin@droomdurfdoe.nl
Roy@droomdurfdoe.nl
info@droomdurfdoe.nl

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!