Missie Droom Durf Doe

Missie van Droom Durf Doe

Het is de missie van Droom Durf Doe om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Wij geloven dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren.

Wij dragen hieraan bij door mensen te begeleiden naar bewuste persoonlijke groei met passie en plezier!

Wij creëren inzicht voor jou en werken aan jouw persoonlijke bewustwording. Het effect daarvan is dat jij (weer) in contact komt met je innerlijke kompas van waaruit jouw persoonlijke wensen en verlangens ontstaan. Het maakt dat je ervaart dat je een keuze hebt hoe jij je dagelijks leven (be)leeft.

Echte verandering start in het leven zelf, in de praktijk, niet alleen door bewustwording, maar ook door te doen. Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden.

Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Liefs,

Katrín en Roy

Droom Durf Doe - brandimage van Kracht van Kleur

Kracht van Kleur


Verander kleur, verander je leven! 

Elke dag maken wij, bewust of onbewust, een keuze in kleur.
Kleuren hebben unieke eigenschappen en zoals de  kleurenpsychologie laat zien, hebben zij invloed op je emoties en welzijn. De kleurkeuze geeft inzicht in persoonlijkheid, talenten, situaties, blokkades, oplossingen en verlangens.

Leer de taal van kleur met de training Colour Comfort module 1: Leer en ervaar de kracht van kleur

Boek een kleurensessie voor persoonlijke groei & ontwikkeling

Kies een online kleurkaartlegging en krijg op een unieke wijze inzicht en informatie over situaties

Realiseer je dromen uitgebeeld als 4 kinderen die voor een muur zitten - hun schaduw toont het beeld van wie ze later willen worden, dus van hun dromen.

Realiseer je dromen


Klaar voor jouw nieuwe jaar  

Stel de vraag aan iemand: ‘Waar droom je van?’ Grote kans dat het stil blijft, misschien wat gegiechel of een verlegen voorzichtige uitleg. Hoe mooi is het als je dromen helder zijn en je ze leert uitspreken. En realiseert.

Tijdens het programma 'Realiseer je dromen' zorgen wij samen voor actie en beweging door zelfonderzoek, visualisatie, meditatie, kleurenpsychologie en creatieve opdrachten. Kom er achter wat je bewuste en/of onbewuste beren op de weg zijn en hoe je deze kan temmen. Samen bedenken we een actieplan dat echt voor jou werkt.

Droom Durf Doe: omslag boek De juf die geen juf is

De juf die geen juf is

Katrín heeft 25 jaar met veel passie gewerkt in de jeugdhulpverlening en het onderwijs. 

Zij schrijft als 'De juf die geen juf is' over deze periode. Met het delen van de vaak verborgen verhalen, wil zij anderen inspireren en stimuleren om met meer compassie en zachtheid naar zichzelf en de ander te kijken.

Eind 2020 is het boek 'De juf die geen juf is' uitgebracht. Daarin zijn eerder gepubliceerde blogs en nieuwe verhalen opgenomen. Inmiddels zijn er vele exemplaren over de toonbank gegaan.

Nieuwsgierig? Via onderstaande knop kun je kennismaken met 'De juf die geen juf is',  enkele blogs lezen en het boek bestellen. 

 

Droom Durf Doe - op  reis met de tuktuk

Langdurig naar het buitenland


Je vertrek goed geregeld!

Droom Durf Doe! Van verlangen en een droom naar lef en durf en een vette ‘JA, ik vertrek langdurig naar het buitenland!’

Vertrekken doe je natuurlijk niet zomaar. Er moet in Nederland erg veel geregeld worden voordat je met een goed gevoel de deur achter je dicht kunt trekken.

Om je een handje te helpen hebben wij een e-book gemaakt waarin alle regelzaken op een rijtje staan. Goed geregeld vertrekken, zodat je niets belangrijks over het hoofd ziet.

Je hoeft het niet zelf meer uit te vinden, hoe fijn is dat!

 

Kracht van Kleur - een  product van Droom Durf Doe

De Orkaan Doorstaan

Ben je ondernemer en zit je bedrijf momenteel in zwaar weer?

Dan ervaar je de orkaan van emoties en druk. Hoe doorsta je deze orkaan? Hoe blijf je zelf op de been?

Laat de ervaringen van Roy – zelf in 2013 zakelijk failliet gegaan na 18 jaar ondernemer te zijn geweest – je helpen deze orkaan te doorstaan!

Hij nodigt je uit om ‘online een kop koffie te drinken’ en jouw situatie samen te bespreken. Zien of er een klik is.

Het zijn vanwege de Corona pandemie ingewikkelde tijden voor ondernemers. Daarom nu tijdelijk de eerste 3 uur gratis! Zonder verdere verplichtingen.

Droom Durf Doe - volg ons blog

Volg ons blog

We schrijven regelmatig over onze reis met alle ervaringen en lessen die we leren.

Klik hier voor het volledige overzicht van blogs.

Het zou fantastisch zijn als je ons volgt!

Op de hoogte blijven wanneer er een nieuw blog is verschenen? Laat je e-mailadres achter en wij sturen een bericht als er een nieuw blog is verschenen.

 

you don't have to see the complete path to take the first step

You don’t have to see the complete path to take the first step! 

Missie

Droom Durf Doe stimuleert jou om de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Het gehoor geven aan jouw dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van jouw eigen leven te zijn!

Lees onze volledige missie hier.

Share This

Interessante pagina?

Deel de pagina dan via jouw sociale media. We zijn je dankbaar!